Grillede Hokkaido Bites med en velsmakende curryghurt dip.

Disse grillede hokkaido bitene blir perfekt møre, men med litt sprøhet. Deres søte smak passer perfekt til denne smakfulle og kremete curry yoghurt dip.

Porsjoner: 15 biter

Forberedelsestid: 10 minutter

Grilltid: 15 minutter

 

Ingredienser:

1 liten hokkaido

 

Curry yoghurt dip:

1 kopp soya yoghurt

½ sitron (saften)

3 ts karri

1½ ts hvitløkspulver

1 ts tomatpuré

½ ts kvernet pepper

½ appelsin (saften) (valgfritt)

 

Fremgangsmåte:

1. Varm opp grillen.

2. Bruk en liten bolle, bland alle ingrediensene i curryghurt dip og oppbevar i kjøleskapet til servering.

3. Skyll hokkaido og skjær den i to. Fjern frøene. Skjær den i skiver

4 .VALGFRITT: Pensle den med litt olje.

5. Legg hokkaido på siden av grillen. La den steke med lokket på i ca 10-15 minutter, og snu dem halvveis. Forsikre deg om at de ikke brenner.

6. Flytt hokkaido til midten av grillen for at de skal bli litt brune.

7. Server med den smakfulle curryghurt dip.

 

Oppskrift og bilde av cuminandyin.

 

info@klimautfordringen.no